Marót-Hegyi Sólyomfészek Ifjúsági Tábor

Közép Dunántúli régió - Bajna

Marót-Hegyi Sólyomfészek Ifjúsági Tábor, Bajna
  • Cím: 2525 Bajna, Pusztamarót

Ajánlatkérés

Küldés
Marót-Hegyi Sólyomfészek Ifjúsági Tábor, Bajna

A PUSZTAMARÓT Kft. a Gerecsei Tájvédelmi Körzet közepén, a legközelebbi lakott településtől 9 km-re, az Országos Kék Túra útvonalán, egy tiszta forrás és egy hegyi patak melletti erdő tisztásán lévő hangulatos táborban olcsó szállást és étkezést biztosít. A táborban sportolási lehetőség (foci, strandröplabda és tollaslabda pálya, pingpongasztalok) mellett sok kirándulási, túrázási lehetőség is van, kiépített túrista utakon (pl. Kék Túra). Étkeztetés saját konyhánkban készített hideg-meleg ételekkel, (igény szerint) áprilistól-októberig a 120 fős ebédlőhelyiségben. Áprilistól - Októberig 17 db 8 személyes faház várja a vendégeket (villany, angol WC, hideg- melegvizes zuhanyzók állnak rendelkezésre). Októbertől - Áprilisig Lehetőség van egy különálló kőépületben 20 fő és külön faházban 30 fő elhelyezésére, önellátással (búboskemencés, illetve cserépkályhás fűtés, angol WC, zuhanyozó, hűtőszekrény, tűzhely, edények és evőeszközök mindkét épületben biztosítva vannak). A szálláshelyeken emeletes vaságyak vannak szivacsmatraccal, párnával, paplannal és pokróccal ellátva. 

 

Marót-Hegyi Sólyomfészek Ifjúsági Tábor, Bajna

A táborban sportolási lehetőség (foci, strandröplabda és tollaslabda pálya, pingpongasztalok) mellett sok kirándulási, túrázási lehetőség is van, kiépített túrista utakon (pl. Kék Túra). Étkeztetés saját konyhánkban készített hideg-meleg ételekkel, (igény szerint) áprilistól-októberig a 120 fős ebédlőhelyiségben. Áprilistól - Októberig 17 db 8 személyes faház várja a vendégeket (villany, angol WC, hideg- melegvizes zuhanyzók állnak rendelkezésre). Októbertől - Áprilisig Lehetőség van egy különálló kőépületben 20 fő és külön faházban 30 fő elhelyezésére, önellátással (búboskemencés, illetve cserépkályhás fűtés, angol WC, zuhanyozó, hűtőszekrény, tűzhely, edények és evőeszközök mindkét épületben biztosítva vannak). A szálláshelyeken emeletes vaságyak vannak szivacsmatraccal, párnával, paplannal és pokróccal ellátva.


Marót-Hegyi Sólyomfészek Ifjúsági Tábor, Bajna
  • Cím:2525 Bajna, Pusztamarót
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás